Return & Exchange

Informatie rondom garantie & retour

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, of met gelijkwaardige vervangende verpakking, aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@thetablelabel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

De uitzonderingen op retourneren betreft artikelen die aantoonbaar schade hebben opgelopen na transport.

Garantie

Bij thetablelabel.com garanderen wij dat de producten in goede staat geleverd zullen worden en lang mooi blijven bij normaal gebruik. De standaard garantietermijn is 1 jaar. De garantietermijn voor metaal en hout is 2 jaar.

Als een product onverhoopt in slechte staat arriveert, gaan we samen op zoek naar een oplossing. Het is wettelijk verplicht om binnen 30 dagen na de constatering van een gebrek aan het product een melding bij ons te maken. Op voorwaarde dat het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgen voor een eventuele reparatie, gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag of vervangend product. Indien de schade aan het product uw eigen schuld is of er sprake is van slijtage door normaal gebruik heb je geen recht op gratis garantie.

Terugbetaling

Na retourzending kun je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van ons verwachten mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt. Wilt u producten via ons retourneren dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en tegen betaling van €120,- gebruik maken van onze retourtransport dienst.

Contact

Bij alle gevallen van retourneren, schade aan product of garantie kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens. We streven erna u zo snel mogelijk te woord te staan. Mocht u contact opnemen via een van onze andere kanalen doen wij ons best u ook zo snel mogelijk te helpen, maar kan er wel een verzoek komen om alsnog per mail contact op te nemen.

Woodnmore B.V

Zwolleweg 61 A

3771 NR Barneveld

Nederland

KVK nummer : 88019535

BTW: NL864478598B01

IBAN: NL05INGB0398342458