Ons verhaal

Wij maken handgemaakte meubels

We zijn begonnen met een eenvoudig idee: meubels moeten duurzaam worden geproduceerd, gebouwd om lang mee te gaan en met liefde gemaakt. We werken samen met vakmensen die onze visie delen in het creëren van prachtige meubels die generaties lang kunnen worden gebruikt en geliefd. Bij het maken van meubels proberen we de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur tot stand te brengen, waarbij we vakkundig vakmanschap gebruiken als hulpmiddel om beide te eren.

The Table Label is een merk met zijn roots in India dat voorziet in Europese behoeften. Het is ons doel om stijlvolle, duurzame meubelen voor iedereen betaalbaar te maken. Al onze meubels komen rechtstreeks door ons uit India, wat ons de kracht geeft om kwaliteit, stijl en betaalbare prijzen voor u te behouden.

Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om beetje bij beetje een positieve impact op de wereld te hebben. Daarom doneren we bij elk meubel dat je koopt een deel van onze winst aan de doelen waar we een passie voor hebben.

TERUG TE GEVEN AAN DE SAMENLEVING

Wij geloven in gelijkheid en gelijke kansen. Teruggeven aan de gemeenschap staat bovenaan onze lijst en daarom dragen we bij elk meubel dat u koopt een klein deel bij aan het onderwijs aan kansarme kinderen in India, waardoor ze hoop krijgen voor de toekomst.

TERUG TE GEVEN AAN DE NATUUR

We proberen duurzaam te zijn, ondanks de aard van ons bedrijf. Duurzaamheid is een continu proces en sommige producten zijn, meer dan andere, moeilijk duurzaam te vervaardigen. Daarom zoeken we naar manieren om de negatieve impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. We kunnen altijd veel meer doen en dat is nog een duikkracht om meer verantwoordelijkheid jegens de natuur te nemen.

TERUG TE GEVEN AAN ONS TEAM

Vakmanschap zorgt voor uniciteit en identiteit, twee zaken die voor ons belangrijk zijn. Daarom geloven we in het werken met producenten die een effectief beleid voeren dat de mensenrechten beschermt, discriminatie voorkomt en onze ambachtslieden sterker maakt en naar een hoger niveau tilt.

We willen u helpen om moeiteloos uw huis te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan het behoud van ons milieu.”

Abonneer

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief voor verkoop & updates