Mission

Mission

Welkom op onze website. Wij zijn een meubelzaak met vele jaren ervaring die nu in Nederland, Belgiƫ en Duitsland haar producten aanbiedt. De eigenaar van thetablelabel.com heeft zijn roots in India, maar woont al geruime tijd op de grens van Nederland en Duitsland. De positieve ervaring met klanten uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland maakt dat wij deze klanten graag blijven voorzien van de beste kwaliteit voor lage prijzen.

Om deze reden hebben we dan ook een meertalige site en is onze klantenservice in het Engels. Waar we meertalig personeel hebben proberen we ervoor te zorgen dat mensen altijd geholpen kunnen worden. Wanneer de service in het Engels plaatsvindt kan dit vrijwel altijd. Dit zorgt er ook voor dat wij voor expats de beste keuze zijn.

Deze formule willen wij in de toekomst verder uitbreiden naar meerdere branches. Door onze connecties internationaal kunnen wij vaak de beste prijzen bieden voor hoge kwaliteit. We nodigen u van harte uit om op onze site rond te kijken of langs te komen in een van onze showrooms. We hopen u ook als klant te mogen voorzien van excellente service, hoge kwaliteit voor een mooie prijs.