Handgemaakt met liefde in India

De natuur is meer dan alleen esthetisch aantrekkelijk – het is een fundamenteel onderdeel van onze wereld en we hebben er een diepe waardering voor. Het dient als een bron van inspiratie en creativiteit voor onze creaties, zoals de meubels die we zorgvuldig hebben vervaardigd

Nieuwkomers

Renkum

From 899

Cologne

799,00

Bochum

From 779

Klassiekers

Beckum

269,00

Alkmaar

519,00

Buren

269,00

Terug geven aan de samenleving

Wij geloven in gelijkheid en gelijke kansen. Teruggeven aan de gemeenschap staat bovenaan onze lijst en daarom dragen we bij elk meubel dat u koopt een klein deel bij aan het onderwijs aan kansarme kinderen in India, waardoor ze hoop krijgen voor de toekomst.

Terug geven aan de natuur

We proberen duurzaam te zijn, ondanks de aard van ons bedrijf. Duurzaamheid is een continu proces en sommige producten zijn, meer dan andere, moeilijk duurzaam te vervaardigen. Daarom zoeken we naar manieren om de negatieve impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te minimaliseren. We kunnen altijd veel meer doen en dat is nog een duikkracht om meer verantwoordelijkheid jegens de natuur te nemen.

Teruggeven aan ons team

Vakmanschap zorgt voor uniciteit en identiteit, twee zaken die voor ons belangrijk zijn. Daarom geloven we in het werken met producenten die een effectief beleid voeren dat de mensenrechten beschermt, discriminatie voorkomt en onze ambachtslieden sterker maakt en naar een hoger niveau tilt.

Excellent
Based on 6 reviews
willson smith
willson smith
2023-01-11
Ten eerste, uitstekende communicatie via e-mail. Het product is ook zeer naar wens en de levering is goed. Echt een aanrader, ik heb het ook doorgegeven aan vrienden en kennissen. Daarom hartelijk dank.
Allen Mathew Rajan
Allen Mathew Rajan
2023-01-11
Tolle Möbel zum günstigen Preis. Ich würde das auf jeden Fall empfehlen
Abel T Mathew
Abel T Mathew
2023-01-11
Ein sehr gutes Geschäft mit vielen Tischsammlung, die erschwinglich und von höchster Qualität sind. Die Leute, die dort arbeiten, sind sehr freundlich und werden Ihnen zeigen und erklären, welche Tisch Sie innerhalb Ihres Budgets benötigen. Wird sicherlich empfehlen es.
Thomas Muller
Thomas Muller
2023-01-11
Een van de beste meubelzaken in de regio. Betaalbare prijzen met geweldige kwaliteit van producten. Zeer professioneel en beleefd personeel. Ik ben tevreden over hun diensten en meubels. Bedankt Table Label en team voor het geven van meubels van de beste kwaliteit aan mij en mijn gezin.
Jacob Braam
Jacob Braam
2023-01-11
De kast was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit! Omdat het niet zo groot is, hebben we er 2 genomen. Alles past er goed in en is nog steeds ruimtebesparender dan onze oude kast. . Deze heeft echt nog meer opbergmogelijkheden!
Jennifer Welles
Jennifer Welles
2023-01-07
Tolle Möbel. Sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter! Top! Bin sehr zufrieden.

Abonneer

Word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief voor verkoop & updates